Collega Bianca over werken in de mannenwereld

Wij zoeken nieuwe collega’s! Tijdens deze zoektocht zijn we op zoek naar échte verhalen. Deze keer spreken we met Bianca, de dame van Jos Tolkamp Speciaal Transport. Waarom werkt ze in de mannenwereld? En waarom dan juist voor Jos Tolkamp?

Bianca bij Jos Tolkamp Speciaal Transport

“Sinds 4 jaar ben ik werkzaam bij Tolkamp. Eerst begon ik met het maken van orders. Daarna kwam daar de facturatie voor de huif bij en weer een moment later de kraan. Op dit moment heb ik mijn handen vol aan het factureren van alle klanten, dit pak ik samen op met Bram.”

“De fijne werksfeer en de vrijheid zijn de redenen dat ik graag bij Tolkamp werk”

Werksfeer

“Het is met name de werksfeer waarom ik het naar m’n zin heb bij Tolkamp. Het bedrijf lééft. Er gebeurt altijd wat hier op kantoor. Als gevoelsmens vind ik een goede sfeer erg belangrijk. Dat creëren we met z’n allen, al is Jos ook echt een hele fijne werkgever.

En als je het hebt over werksfeer: regelmatig wordt er iets georganiseerd voor alle collega’s. Zo krijgen we jaarlijks een uitgebreid kerstpakket. Daarnaast hebben we 1 of 2x per jaar een bedrijfsuitje dat door de personeelsvereniging georganiseerd wordt. Ook de kerstborrel is ieder jaar erg gezellig, daar wordt altijd lang over nagepraat!”

“Bij Tolkamp hebben we lange dienstverbanden”

Lange dienstverbanden

“We worden vrijgelaten in ons werk. Je mag zelf aangeven welke werkzaamheden je leuk vindt om te doen, waar je goed in bent. Op deze manier hebben we, zeker op kantoor, ons eigen takenpakket gecreëerd. We zorgen samen met de collega’s dat het werk af komt. Dit familiegevoel werkt: we hebben bij Tolkamp echt hele lange dienstverbanden.”

Word jij onze nieuwe collega?

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s. Bekijk onze vacaturepagina voor onze actuele vacatures.

Koffie

Vul hieronder je gegevens in, wij nemen contact met je op.

Interesse in vacature:(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Geen titel
Geen titel

MEER VANVACATURES

MEER VANmedewerkersverhalen

MEER VANWerken bij