Collega Nathan: “Van de kleinste van de klas naar de grootste vrachtwagen!”

We zoeken nieuwe collega’s! Tijdens deze zoektocht zijn we op zoek naar échte verhalen. Van onze jongens. Wat maken ze op een dag mee? Waarom werken ze in het speciaal transport? En waarom dan juist voor Jos Tolkamp? Dit keer is Nathan aan het woord.

(bijna) jongste collega

“Of ik letterlijk de kleinste van de klas was weet ik niet, haha! Erg groot ben ik inderdaad niet nee. Van oud klasgenoten hoor ik weleens als ze horen dat ik in het speciaal transport werk: ‘dat heb je goed gedaan!’ Ik begon als ‘jongste collega’ van Jos Tolkamp Speciaal Transport. Inmiddels zijn er al weer nieuwere, nog jongere collega’s.”

“Ook al hoor ik bij de jongste collega’s: de ‘oude rotten’ in het vak zijn behulpzaam en helpen me graag”

Afwisseling en uitdaging

“Voorheen werkte ik in het reguliere transport. Daar heb ik het een aantal jaar erg naar mijn zin gehad. In januari 2022 ben ik gestart bij Tolkamp op de huifafdeling. Ik dacht: laat ik het gewoon eens proberen. Ondertussen werk ik ook met diepladers en ander speciaal materieel. Dat was toen ik begon niet echt de bedoeling, haha!

“Jos en Bram benaderden mij of ik niet wilde overstappen van de huif naar de dieplader omdat er een nieuwe auto kwam. Ik heb daar precies twee dagen over nagedacht. Ze hadden al wel gedacht dat ik dit wilde, en hadden stiekem de auto al voor me gereserveerd.”

“De afwisseling is enorm. Ik rijd met pallets, machines en chalets en werk met de huif, open oplegger, kooiaap en dieplader”.

Goede arbeidsomstandigheden

“Wat ik fijn vind in het speciaal transport is dat we niet zoveel afleveradressen op een dag hebben. Daarnaast hebben we niet heel veel sjouwwerk met pallets bijvoorbeeld. Soms werk ik met een kooiaap, maar het komt ook weleens voor dat ik met een collega van de kraanafdeling op pad ga.”

“Ik hoef dagelijks niet veel te sjouwen, werk met goed materieel en heb weinig afleveradressen op een dag”

Goede sfeer in een kleine, hechte groep collega’s

“Toen ik bij Tolkamp kwam werken bood vrijwel iedereen me aan: ‘als je vragen hebt: bel me gerust!’. Dat typeert echt het werken bij Tolkamp. We doen het samen. Op vrijdagmiddag zijn we op tijd bij de zaak en drinken we wat samen. Er is altijd wel iemand jarig geweest en trakteert op gebak of wat anders. Als er een nieuwe auto geleverd wordt op zaterdag dan wordt daar veel aandacht aan geschonken. Die gezelligheid dat vind ik leuk én belangrijk.”

“Wat ik waardeer aan Tolkamp is dat ik snel reactie krijg als ik een vrije dag aangevraagd heb. Op vrijdag streven we er naar om allemaal vroeg klaar te zijn”

Koffie

Vul hieronder je gegevens in, wij nemen contact met je op.

Interesse in vacature:(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Geen titel
Geen titel

MEER VANVACATURES

MEER VANmedewerkersverhalen

MEER VANWerken bij