Pacton 3-assige open opleggers (2x)

Ter vervanging van onze 2 huidige verouderde opleggers, zijn 2 splinternieuwe Pacton platte opleggers van 1350 cm in aanbouw. De opleggers zijn beide voorzien van 3 starre assen en worden in februari 2024 verwacht.

De laadvloerlengte bedraagt ca. 1350 cm met op diverse posities twistlocks, zodat ook containers snel en veilig geladen kunnen worden. In het randprofiel alsook in het midden van de laadvloer zijn daarnaast op diverse posities rongkokers, bindringen en rongstraten voorzien ten behoeve van ladingzekering.

Onder de laadvloer zijn aan beide zijden ruime afsluitbare RVS gereedschapskisten voorzien en eveneens handige opbergingsmogelijkheden gemaakt, voor bijvoorbeeld hout, rongen of oprijbruggen. Om de opleggers multifunctioneel inzetbaar te houden, kan aan de achterzijde ook een meeneemheftruck opgehangen worden. Voor het laden van brede lasten zijn zowel verbreders, als breedteborden voorzien.

De opleggers zijn voorzien van een dubbele rijstand, zodat de opleggers achter de meeste trekkers passen. De twee rijhoogtes zijn alsvolgt, gemeten a/d achterzijde v/d laadvloer en afhankelijk van het gekoppelde voertuig en de benodigde rijhoogte/bodemvrijheid:

  • Rijhoogte laag: Ca. 102 cm (Let op: Gemeten a/d achterzijde v/d laadvloer)
  • Rijhoogte hoog: Ca. 115 cm (Let op: Gemeten a/d achterzijde v/d laadvloer)