JTST investeert in ‘OX’ hijsmiddelen

De afgelopen jaren heeft de autolaadkraan zich steeds meer bewezen als waardige vervanger voor de lichte telekraan. In het bijzonder na de aanschaf van twee stuks zware autolaadkranen in ons wagenpark. Om die reden hijsen wij steeds vaker objecten die afwijken van de norm. Het bleek haast onmogelijk om voor iedere object het juiste hijsmiddel te verkrijgen. Om die reden hebben wij besloten te investeren in een modulair hijssysteem dat bijna oneindig uitgebreid kan worden afhankelijk van de behoefte. Inzet als uithouder van minimaal 50 cm tot (op dit moment) 1050 cm, of ombouwen naar vierkant of rechthoekig hijsframe, vrijwel alles is mogelijk.

Op dit moment was de behoefte twee zware uithouders van ieder 550 cm lang, dus de eerste delen van de set zijn aangeschaft. Door de jaren heen kunnen diverse delen steeds op korte termijn besteld worden om altijd het juiste hijsgereedschap te hebben.

[update 19-06-2020] Inmiddels is de eerste uitbreiding besteld: 2 stuks ‘sections’ van 50 CM inzetbaar vanaf week 26 ! De langste uithouder kan nu dus ingezet worden op 1150 cm lang. De langste lengte bij inzet van 2 stuks wordt hiermee vergroot naar 600 cm.

« Terug naar alle nieuwsberichten