Aflevering DAF XG+ & DAF CF Topsleeper v.v. HMF9520 + jib

Zaterdag 25 juni 2022 hebben we twee nieuwe vrachtauto’s in ontvangst genomen. Het gaat om een 2-assige DAF XG+ LowDeck trekker en een 4-assiger DAF CF Topsleeper v.v. HMF9520 + jib.

De kraanwagen is voorzien van een HMF 9520 autolaadkraan met Fly-jib. Om het nuttig laadvermogen te vergroten is gekozen voor een Daycab met topsleeper om de beide 10-tons voorassen maximaal uit te kunnen nutten. Daarnaast is as 4 omgebouwd naar Widespread as-opstelling.

Aanstaande week zal de truck voorzien worden van een afneembare schuifbare huifopbouw. Zo kunnen we eenvoudig producten vervoeren waarvan het wenselijk is dat deze schoon en droog blijven.

Om het nuttig hijsgebied te vergroten is de DAF tevens voorzien van een steunpoot aan de voorzijde.

Remco, veel succes met je nieuwe truck! 👍

De trekker betreft een DAF XG+ LowDeck 4×2 uit de Next Gen serie van DAF. Het voertuig is gebouwd volgens nieuwe voertuignorm, waardoor de cabine aanzienlijk gegroeid is ten opzicht van alle eerder gebouwde modellen. De ruimte en luxe binnenin de cabine is ongekend groot.

Om het voertuig maximaal inzetbaar te houden binnen ons uiteenlopendd wagenpark van opleggers en diepladers, is het tevens voorzien van een pneumatische hefschotel.

Aanstaande week zal het voertuig nog voorzien worden van een grote rvs kist aan de passagierszijde. En dan is hij eindelijk klaar.

Marco, veel succes met je nieuwe truck! 👍

« Terug naar alle nieuwsberichten