Nieuwe collega’s Björn, Stijn en Henk vertellen

Wij zoeken nieuwe collega’s! Tijdens deze zoektocht zijn we op zoek naar échte verhalen. Van onze jongens. Wat maken ze op een dag mee? Waarom werken ze in het speciaal transport? En waarom dan juist voor Jos Tolkamp? We spreken met 3 nieuwe collega’s: Björn, Stijn en Henk. Waarom hebben ze gekozen voor werken in het speciaal transport? En waarom dan voor Jos Tolkamp?

Stijn: met 19 jaar de jongste collega van Tolkamp

“Sinds begin 2023 werk ik bij Jos Tolkamp Speciaal Transport. Hiervoor werkte ik in het reguliere transport, waar ik zelf veel moest sjouwen. Ik heb Jos gebeld met de vraag of hij nog mensen nodig had. Ik liep 2 dagen mee en daarna was het al snel geregeld!

Wat ik leuk vind aan het werken bij Jos Tolkamp is dat we vooral volledige vrachten hebben. Het bedrijf is niet heel groot: iedereen kent elkaar. Ook wil de ‘oude garde’ me veel leren. De afwisseling en collegialiteit: dat is waarom mensen bij Tolkamp zouden moeten gaan werken.

Naast mijn werk bij Tolkamp heb ik nog genoeg vrije tijd over voor mijn hobby karpervissen”

“Nadat ik 2 keer mee had gelopen was het contract snel geregeld” – Stijn

Björn: van veel buitenlandritten naar ’s avonds thuis

“Ik heb jarenlang in het speciaal transport gewerkt, voornamelijk voor ritten naar Griekenland. In die tijd was ik langere tijd van huis, ook regelmatig de weekenden. Vorig jaar ben ik vader geworden van een zoon, daarom wilde ik graag meer thuis zijn. Bij Tolkamp ben ik nu vaker thuis en rijd ik met een open auto, en vervoer ik bijvoorbeeld chaletwoningen van zo’n 4 meter breed. Je moet veel meer nadenken dan in het reguliere transport. De hoogte, breedte en lengte van je vracht is vaak afwijkend. Om te werken in het speciaal transport moet je van een uitdaging houden. Daarnaast heb je veel verantwoordelijkheid.”

“Het werk in speciaal transport is veel meer dan rijden alleen: je hebt een grote verantwoordelijkheid, het is uitdagend en je moet bij iedere vracht meer nadenken over de hoogte, breedte en lengte van wat je vervoert” – Bjorn

Henk – van A naar B rijden kan ik ondertussen wel

“Per januari 2023 werk ik bij Jos Tolkamp. Ik ben ‘springer’ zoals we dat noemen: ik heb geen vaste auto maar ben overal flexibel inzetbaar. Door die flexibiliteit en (bijna) iedere dag een andere auto leer ik heel veel bij. Van A naar B rijden, dat kan ik ondertussen wel. De afwisseling bij Tolkamp is wat mij aanspreekt. Veel bedrijven zéggen dat ze afwisselend werk hebben, maar blijkt in de praktijk toch tegen te vallen. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat mijn werk afwisselend is”.

“Als springer ben ik flexibel inzetbaar op alle auto’s bij Tolkamp” – Henk

Ga eens een dag met me mee!

Geïnteresseerd geraakt in werken in het speciaal transport bij Jos Tolkamp? Kom eens een keer op de koffie of rijd een dagje met ons mee.

“Zolang je maar rustig blijft, is er niets aan de hand”

Koffie

Vul hieronder je gegevens in, wij nemen contact met je op.

Interesse in vacature:(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Geen titel
Geen titel

MEER VANVACATURES

MEER VANmedewerkersverhalen

MEER VANWerken bij