Diensten

- Regulier transport & kooiaaptransport
Met een wagenpark van circa 15 vrachtauto's voorzien van schuifzeilen-opbouw transporteren wij zowel nationaal, als internationaal allerhande goederen. Wij rijden vrijwel uitsluitend met mega's en volumecombi's. (Meer dan) 3 meter breed of hoog, onder de huif vervoerd is dan ook geen probleem voor ons. Wij hebben 4 meeneemhetrucks in bezit om zelfstandig te kunnen laden en lossen.

Speciaal transport & transportbegeleiding
Dagelijks verzorgen wij transport van afwijkende, buitenmaatse of zwaargewichtige goederen. Lang, breed, hoog, zwaar of kwetsbaar? Dankzij een uitgebreid scala aan diepladers en aanhangwagens kunnen wij het meeste in eigen beheer uitvoeren. Wij kunnen ook zelf voorzien in transportbegeleiding. Indien nodig regelen wij alle benodigde vergunningen en ontheffingen, zowel in Nederland als buitenland.

- Transport- of hijswerkzaamheden met autolaadkraan
Met een wagenpark van circa 12 vrachtauto's voorzien van autolaadkraan transporteren en hijsen wij in Europa diverse goederen. Het betreft een zeer breed wagenpark ingericht om uiteenlopende werkzaamheden te kunnen verrichten. Dankzij ervaren en goed opgeleide mensen kunnen wij dan ook diverse montagewerkzaamheden verrichten; glaszetten, panelen plaatsen, spanten hijsen, antennemasten opbouwen, werkzaamheden met behulp van manbak, lier, diverse klemmen etc.

- Machine / fabrieksverhuizingen
Met behulp van kraanauto's, huifauto's, diepladers, machineverhuissets kunnen wij de complete verhuizing van machine- en fabriekshallen verzorgen.

Bekijk de fotogalerij en materieelpagina voor een impressie van onze werkzaamheden.

- Verkoop en verhuur van zeecontainers, schaftketen, garageboxen en kantoorunits
Heeft u ruimte nodig tijdens een verhuizing? Of opslagruimte bij uw bedrijf of op de bouw? U kunt dan een zeecontainer (waterdicht!) uitstekend gebruiken als (tijdelijke) oplossing.

  • 10 ft / 300 CM
  • 20 ft. / 600 CM
  • 40 ft. / 1200 CM ( op verzoek, niet standaard op voorraad )
  • In diverse staten ( nieuw, jong gebruikt, gebruikt )
  • Diverse inrichtingen mogelijk ( schappen, verlichting, werkbanken enz. )

Daaarnaast hebben wij schaft / directie-units beschikbaar voor verhuur of verkoop.
Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.

Zeecontainer verhuur en verkoop. Unit JTST Boombank Arnhem Transport kraan Transport Krone Kooiaap Glaszetten Glaszetten Deel wagenpark Transport JTST
Tel. 0543-476658 - Bezoekadres Broekstraat 39, 7122 MN Aalten
Postadres Postbus 29, 7120 AA Aalten
Vult u hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.