Diensten

- Transport in vrijwel alle hoogtes, breedtes, lengtes en afstanden.
Hierbij hebben wij de beschikking over o.a. mobiele laadkranen, diepladers, huifwagens, kooiapen. Wij kunnen daarnaast ook uw getrokken machines vervoeren met onze voertuigen.

- Glastransport
Wij zijn tevens in het bezit van een drietal kraanwagens en een bestelauto, welke speciaal ingericht zijn op het vervoer van glastransport, zowel op bok, als zonder bok.

Transportbegeleiding
Wij kunnen zelf voorzien in transportbegeleiding bij dusdanige maten, dat dit vereist is. Ook regelen wij alle benodigde vergunningen en ontheffingen, zowel in Nederland als buitenland.

Bel ons op 0543-476658 of mail ons:

- Montagewerkzaamheden
Dankzij de combinatie van de juiste mensen en het juiste wagen- en machinepark kunnen wij diverse montagewerkzaamheden verrichten, denk aan glaszetten, panelen plaatsen, spanten hijsen, antennemasten opbouwen, werkzaamheden met behulp van manbak, lier, etc.

- Machine / fabrieksverhuizingen
Met behulp van kraanauto's, huifauto's, diepladers, machineverhuissets en de juiste mensen kunnen wij de complete verhuizing van machine en fabriekshallen verzorgen.

- Verkoop en verhuur van zeecontainers, schaftketen, garageboxen en kantoorunits
Heeft u bijvoorbeeld ruimte nodig tijdens een verhuizing? Of opslagruimte bij uw bedrijf? U kunt dan een zeecontainer (waterdicht!) uitstekend gebruiken als (tijdelijke) oplossing.

Een zeecontainer heeft een afmeting die varieert van 1,80 tot 13,60 meter. De breedte is maximaal 2,55 en de hoogte ca. 2,85 meter.

Ook hebben wij enkele directie-units in de verhuur/verkoop.

Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.

Zeecontainer verhuur en verkoop. Unit JTST Boombank Arnhem Transport kraan Transport Krone Kooiaap Glaszetten Glaszetten Deel wagenpark Transport JTST
Tel. 0543-476658 - Bezoekadres Broekstraat 39, 7122 MN Aalten
Postadres Postbus 29, 7120 AA Aalten
Vult u hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.